Ontwerp

Eerste stap

Een website begint met een goed ontwerp. Het is belangrijk dat toekomstige bezoekers direct een indruk krijgen van wie u bent en wat u doet. Er moet sprake zijn van een logische en overzichtelijke structuur, waardoor bezoekers snel de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. En natuurlijk moet het er ook mooi uitzien.

Nog geen website

Het kan zijn dat u nog geen bestaande website heeft en dat er helemaal vanaf het begin iets moet worden ontworpen. Dat is geen probleem, wij gaan dan gewoon aan de slag. Wel vragen wij u om alvast zoveel mogelijk foto’s aan te leveren die mogelijk geschikt zijn om op de site te plaatsen. Een foto van uzelf, een bedrijfspand, vervoersmiddel, producten, etc. Alles waarvan u denkt dat het geschikt kan zijn.

Bestaande website

Als u al een website heeft, kunnen we aan de hand van de bestaande website een nieuw ontwerp maken. Een website kan om verschillende redenen aan vernieuwing toe zijn. Verouderde websites zijn vaak niet geschikt voor mobiele weergave en moeten worden aangepast. Bij een zelfgemaakte website functioneert misschien niet alles zoals u dat zelf graag zou willen. Wij maken met de bestaande gegevens een geheel nieuwe site die geschikt is voor zowel mobiele apparaten als laptops.

Eerste ontwerp

Het eerste ontwerp is misschien nog  niet zoals het moet worden. Maar het is nu gemakkelijker om aan te geven wat u wilt. U kunt aanwijzingen geven voor een andere lay-out, andere kleuren, teksten of hele pagina’s. Voor sommige pagina’s zult u zelf tekst moeten aanleveren omdat u de enige bent die daar de kennis voor heeft. In sommige gevallen kunnen wij de tekst aanpassen of herschrijven. U kunt net zo vaak veranderingen doorvoeren als u zelf nodig vindt.

Pas online als u tevreden bent

Als de eerst basis naar tevredenheid is, dan kan de website online. Dat betekent niet dat de website helemaal af is, maar dat hoeft ook niet. Wij verzorgen immers het beheer, en u kunt ook naderhand veranderingen doorgeven. Bevalt het eindresultaat niet? Geen probleem, u zit nergens aan vast. U kunt zonder kosten de samenwerking beëindigen.

> Online plaatsen